Social Media Café in Berghorst

Er is iedere EERSTE en DERDE woensdag van de maand Social Media Cafe, ’s middags van 14:00 tot 16:00 uur in Woonzorgcentrum Berghorst, Gijsbrechtgaarde 30, 7329 CB in De Maten in Apeldoorn. Genoeg gratis parkeergelegenheid op het terrein of in de omgeving.

Vanwege de feestdagen is het rooster aangepast, we zijn er op 4 december 14-16 uur en daarna pas weer op 15 januari 2020 14-16 uur.

Het is gratis en voor iedereen toegankelijk. Voor een kleine bijdrage is er koffie of thee te krijgen. Er is genoeg gratis parkeergelegenheid in de omgeving.

Wij laten u zien hoe u gebruik kunt maken van WhatsApp, Facebook, LinkedIn, Twitter, en bieden hulp bij het instellen van je telefoon, tablet en laptop; bijvoorbeeld bij de privacy instellingen. Neemt u bij een bezoek aan het Social Media Café uw smartphone, tablet of laptop mee met de daarbij behorende inloggegevens.
Wij leren u het gebruik van de DigiD-code, het internetbankieren en Skype en helpen u graag met het ordenen van uw bestanden en/of foto’s.

U bent van harte welkom!

Team SMC