Week van de Seniorensport Apeldoorn

Van zaterdag 2 oktober t/m zaterdag 9 oktober wordt in Apeldoorn de Week van de Seniorensport georganiseerd. In die week kunnen geïnteresseerden bij een groot aantal sportaanbieders proeflessen volgen.

 

  •  

 

 

Senioren Sportplein
Op zaterdag 2 oktober a.s. wordt de Week van de Seniorensport Apeldoorn officieel geopend op het Senioren Sportplein. Van 10.00 – 16.00 uur bent u van harte welkom deel te nemen aan de verschillende sport- en beweegactiviteiten van de aanwezige aanbieders. Of kijk, luister en laat u informeren. Locatie is de parkeerplaats voor Aquacentrum Malkander aan de Dubbelbeek. Met tweemaal een optreden van het Matrozenkoor, gelegenheid voor een kop koffie en wat lekkers en een springkussen voor de kleinkinderen!

 

Programma

10.00 Start Senioren Sportplein
10.45 Optreden Matrozenkoor
11.00 Officiële opening Week van de Seniorensport en Kick-off van het programma Doortrappen Apeldoorn door wethouder Cziesso
13.00 Optreden Matrozenkoor
16.00 Sluiting Senioren Sportplein
Bij de ingang van het plein wordt naar de QR-code in de CoronaCheck-app gevraagd.

Deelnemers Senioren Sportplein
Aquacentrum Malkander
BC WOODS
Beweegcafé Apeldoorn
Denksportcentrum Apeldoorn
DNIJ
Doortrappen
Fietsersbond
Fietsmaatjes Apeldoorn
Goldenyoga
GV NOVITAS
Hart for her Ugchelen
HC Ares
Karate-do Smaal
Seniorenplatform Apeldoorn
Smart Fit
Stimenz – ouderenadviseurs
Stimenz – sociaal cultureel werkers
TTV De Brug
TV Vego
Tworby
ZENdi yoga

De Week van de Seniorensport is een initiatief van de werkgroep Seniorensport, ontstaan vanuit Sport- en Beweegakkoord Apeldoorn. De werkgroep is een samenwerkingsverband tussen Seniorenplatform Apeldoorn, Accres Sportstimulering en Stimenz.