Nieuwe belastinginvullers gezocht

Elk jaar zijn er honderden senioren die een beroep doen op de hulp van een belastinginvuller. Dat aantal neemt alleen maar toe en om aan de vraag te kunnen beantwoorden, worden nieuwe belastinginvullers gezocht.

 

Wat is nodig om mee te kunnen doen?
Veel senioren hebben moeite met een zogenoemde “eenvoudige” aangifte te doen. Vooral met de aftrekposten. Ze twijfelen en krijgen meer zekerheid als ze dat laten doen of samen met een belastinginvuller kunnen doen.

Hulp bij aangifte
Senioren geven zich op voor hulp bij onze coördinator de heer Willem Bonestroo. Hij zoekt een belastinginvuller die kan helpen.

De hulp wordt geboden in de eerste maanden van het jaar. Elke belastinginvuller kan daarvoor zelf de afspraken maken. Het verzorgen van de belastingaangifte is een zaak van onderling vertrouwen.

Opleiding
De opleiding wordt verzorgd door KBO Gelderland. Jaarlijks zijn daarvoor mogelijkheden. De opleiding wordt betaald door de betreffende KBO Gelderland. De cursus is 1 dagdeel in Bemmel. Daarnaast verzorgt KBO jaarlijks een kwaliteitsproef en nascholing.

U kunt zich opgeven als kandidaat en nadere informatie krijgen bij de heer Willem Bonestroo 06 28152240 | w.bonestroo40@upcmail.nl of Theo Hoogeveen 06 491 966 18