Seniorenvoorlichting en (wijk)spreekuren van Stimenz

Seniorenvoorlichting over regelingen, voorzieningen en diensten

Alle zelfstandige wonende ouderen in gemeente Apeldoorn van zeventig jaar en ouder krijgen een huisbezoek aangeboden door de gemeente. Dit huisbezoek wordt uitgevoerd door seniorenvoorlichters van Stimenz. De seniorenvoorlichter is een getrainde (oudere) vrijwilliger die tijdens een eenmalig huisbezoek algemene voorlichting geeft over regelingen, voorzieningen en diensten. De seniorenvoorlichter kan gerichte informatie geven als er vragen zijn of adviseren over hoe knelpunten opgelost kunnen worden.

Op de website van Stimenz leest u meer over seniorenvoorlichting. Heeft u daarna nog vragen over seniorenvoorlichting? Bel dan naar Stimenz, afdeling Seniorenvoorlichting: 088 784 64 64.

Spreekuren Sociaal Raadslieden in Apeldoorn

Heeft u een juridische vraag of hulp nodig bij het invullen van een formulier? Dan kunt u (zonder afspraak) op het spreekuur van Stimenz langskomen. Tijdens de spreekuren hebben de sociaal raadslieden beperkt de tijd (10-15 minuten) om het probleem helder te krijgen en al zoveel mogelijk op te lossen. Mocht er meer tijd nodig zijn, dan wordt er een vervolgafspraak gemaakt.
 
Spreekuurtijden Brinklaan 268
maandagochtend: 10:00 – 11:30 uur
vrijdagochtend: 10:00 – 11:30 uur

Spreekuren in de wijk
Naast de spreekuren op de Brinklaan is het ook mogelijk om op een van de wijkspreekuren te komen. Hieronder vindt u een overzicht van de locaties en tijden.

 • Wijkspreekuur Noord
  maandagmiddag: 13.00 – 16.00 uur in Atrium (Aristotelesstraat 603a)
 • Wijkspreekuur Orden
  dinsdagmiddag: 13.00 – 15.00 uur in +punt Orden (Germanenlaan 370)
 • Wijkspreekuur Maten
  dinsdagmiddag: 14.30 – 16.30 uur in De Matenhof (Warenaargaarde 775)
 • Wijkspreekuur Zuid
  donderdagmiddag: 13.30 – 15.30 uur in ’t Vogelnest (Spreeuwenweg 1a)